Een intensive voor professionals in de Morvan

In mei 2018 staat weer onze unieke intensive in de planning, deze keer op “preau.nl“. Het programma, waarin een eigen vraag of dilemma centraal staat, is speciaal samengesteld voor high potentials en hoogopgeleide professionals. Afgelopen voorjaar hebben we dit programmaweer met veel succes verzorgd. We hebben besloten in 2018 weer te gaan met maximaal 6 deelnemers!

retraite_mallorca

Hardnekkige patronen

Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen waar je weer ’s opnieuw naar zou willen kijken. Patronen hebben een functie, ontstaan niet voor niets. Ze komen voort uit goede intenties en zijn in oorsprong liefdevolle en loyale bewegingen. Bij het HINK-STAP-SPRONG programma neem je stapsgewijs je patronen onder de loep. Door deze te onderzoeken krijg je meer begrip en inzicht en je versterkt en herstelt daarmee het oorspronkelijke vermogen dat uit beeld was geraakt. In een kleine groep krijgt iedereen een persoonlijke routeplanner: een combinatie van individuele en gezamenlijke activiteiten.

Wat kun je verwachten?


Routeplanner

Vóór je reis naar Frankrijk is er een uitgebreide intake door één van de coaches, Gerda of Annemieke Daarin verkennen we wat je wilt onderzoeken en welke dilemma’s en vragen aan de orde zijn. De coaches ontwerpen een HINK STAP SPRONG routeplanner voor je, een persoonlijk programma wat je gaat doorlopen op de L’Huy de Préau . Daarin hebben werken o.a. met de paarden, dieptecoaching en systemische interventies. je werkt met 2 coaches, ieder met hun eigen specialisme. Ook ontspanning is een onderdeel van het programma; zoals wandelingen door de prachtige omgeving en  een drankje op het terras.


HINK

Dinsdagavond en woensdag

De avond van aankomst staat in het teken ontmoeting en kennismaking met elkaar op de gite.   Woensdag start je met je eigen onderzoek.   Met onder andere een persoonlijke tafelopstelling, een  systemische verkenning  en een eerste ontmoeting met de paarden   Dit is het eerste station van uw persoonlijke routeplanner. Een verkenning van mogelijke  oorzaken van stagnaties en hardnekkige patronen. De systemisch blik zal daarin  ondersteunend zijn.


STAP

Donderdag

Op deze stiltedag  ga je verder met je diepte onderzoek.  De opdrachten die je krijgt zijn afgestemd op je vraag en een systemische sessie met het paard helpen je dieper te kijken naar ontstane patronen. Je verkent welke beweging  gemaakt wil worden. Welke stap kun je al zetten en wat is daarvoor nodig is.  Een eerste stap in de richting van een gewenste verandering of verlangen. Je gaat  deze mogelijke stappen actief verkennen.


SPRONG

Vrijdag

Wat wil je met je nieuwe inzichten doen, wat heeft uw onderzoek tot dusver opgeleverd en welke sprong wil je mogelijk wagen?  Wij ondersteunen je met het maken van een actieplanning. Dit kan o.a. uitstekend met de paarden. Vrijdagavond of zaterdagochtend U ga je naar huis met een nieuwe inzichten die je kunt omzetten in handelen in de werk en thuissituatie. Weer thuis Een maand na de intensive hebben we een nazorggesprekVerblijf

Je verblijft en slaapt op prachtige locatie: L’Huy Préau, met een volledige, en uitstekende verzorging. Je regelt  zelf de reis . Eventueel kun je samen reizen.

Praktische informatie

Data: 29 mei 2018 tot 1 juni 2018, start van het traject met een coachgesprek in maart/april.
Kosten traject: prijs € 1150,00 voor de coaching/Het traject start met een intakegesprek vooraf/sessies in Frankrijk/ nazorggesprek  achteraf
– Kosten verblijf met éénpersoonkamer: € 365,00  Reis, samen reizen, zelf regelen.
Begeleiding: Gerda Dekker en Annemieke Hijink
Gastvrouw/heer: Lois Ebbing, Emiel Ebbing van L’Huy Préau
Cursuslocatie: preau.nl.

Data Mail ons


Aanmelden DCbericht

* verplicht
DCbericht komt maximaal 4x per jaar uit.

Lees ook de eerder gestuurde nieuwsbrieven:

Het DCwinterbericht | januari 2017 Het DClentebericht | mei 2016 Het DCwinterbericht met nieuwjaarswens! | januari 2015 Het DCzomerbericht met zomertips! | juli 2014 Het DCwinterbericht! | feb 2014 Het DCbericht najaar! | sept 2013