Een intensive voor professionals in Nederland en Frankrijk

Deze unieke intensive organiseren we in het voorjaar in de mooie omgeving van Groenlo en in het najaar, op het landelijke L’Huy de Préau “preau.nl” in de Morvan.
Het programma, waarin een eigen vraag of dilemma centraal staat, is speciaal samengesteld voor high potentials en hoogopgeleide professionals met maximaal 6 deelnemers in de Morvan en 6 deelnemers in Groenlo.

retraite_mallorca

Hardnekkige patronen

Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen, die op een bepaald moment aandacht verdienen om te nader onderzoeken. Patronen en gewoontes kunnen ongrijpbaar lijken, hardnekkig zijn en/of je belemmeren vrijuit te leven en werken. Zij hebben echter heen functie gehad en zijn niet voor niets ontstaan. Over het algemeen komen ze komen voort uit goede intenties en zijn in oorsprong liefdevolle en loyale bewegingen. Bij het HINK-STAP-SPRONG programma neem je stapsgewijs je patronen onder de loep. Door deze te onderzoeken krijg je meer begrip en inzicht en je versterkt en herstelt daarmee het oorspronkelijke vermogen dat uit beeld was geraakt. Je gaat intensief aan de slag in een kleine groep met een voor jou ontworpen routeplanner. Dit programma past goed in een sabbatical, of is helpend als er sprake is van een vastgelopen situatie, of een belangrijk keuzemoment.

Wat kun je verwachten?


Routeplanner

Vóór je reis is er een uitgebreide intake door één van de coaches, Gerda of Annemieke. Daarin verkennen we wat je wilt onderzoeken en welke dilemma’s en vragen aan de orde zijn. De coaches ontwerpen een HINK STAP SPRONG routeplanner voor je, een persoonlijk programma wat je gaat doorlopen op locatie. Daarin werken we o.a. met de paarden, dieptecoaching en systemische interventies. Je werkt met 2 coaches, ieder met hun eigen specialisme. Ook ontspanning is een onderdeel van het programma; zoals wandelingen door de prachtige omgeving en  een drankje op het terras.


HINK

De avond van aankomst staat in het teken ontmoeting en kennismaking met elkaar.  Op de eerste dag start je met je eigen onderzoek. Met onder andere een persoonlijke tafelopstelling, een systemische verkenning en een eerste ontmoeting met de paarden. Dit is het eerste station van uw persoonlijke routeplanner. Een verkenning van mogelijke oorzaken van stagnaties en hardnekkige patronen. De systemisch blik zal daarin ondersteunend zijn.


STAP

Op deze stiltedag  ga je verder met je diepte onderzoek.  De opdrachten die je krijgt zijn afgestemd op je vraag en een systemische sessie met het paard helpen je dieper te kijken naar ontstane patronen. Je verkent welke beweging gemaakt wil worden. Welke stap kun je al zetten en wat is daarvoor nodig is. Een eerste stap in de richting van een gewenste verandering of verlangen. Je gaat  deze mogelijke stappen actief verkennen.


SPRONG

Wat wil je met je nieuwe inzichten doen, wat heeft uw onderzoek tot dusver opgeleverd en welke sprong wil je mogelijk wagen?  Wij ondersteunen je met het maken van een actieplanning. Dit kan o.a. uitstekend met de paarden. Je gaat naar huis met een nieuwe inzichten die je kunt omzetten in handelen in de werk en thuissituatie.
Weer thuis: Een maand na de intensive hebben we een nazorggesprekVerblijf

Je verblijft en slaapt op prachtige locatie: L’Huy Préau (Frankrijk) of in Groenlo, met een volledige, en uitstekende verzorging. Je regelt zelf de reis. Eventueel kun je samen reizen.

Praktische informatie

  • – Data: start van het traject met een coachgesprek in september/oktober voor Herpen en in maart/april voor Frankrijk.
  • – Kosten traject: prijs € 1150,00 voor de coaching / het traject start met een intakegesprek vooraf / sessies in Frankrijk of Herpen / nazorggesprek  achteraf.
  • – Kosten vol pension: € 395,00.
  • – Reis: samen reizen, zelf regelen.
  • – Begeleiding: Gerda Dekker en Annemieke Hijink
  • – Locatie:  in Groenlo: www.reirinck.com (voorjaar) en in Frankrijk: www.preau.nl (najaar)

Data Mail ons

Overig aanbod