Wie zijn wij

DekkerConsult

logo dc klein
DCpaardencoaching is onderdeel van DekkerConsult (DC), DC is een trainingsbureau voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, onstaan in 1992. Naast ons reguliere trainings-en coachingswerk is Paardencoaching een vruchtbaar en vast onderdeel binnen ons bedrijf sinds 2004. We stimuleren mensen het beste van zichzelf in te zetten ten dienste van zichzelf en het grotere geheel. Paarden zijn daar een geweldig hulpmiddel bij.

 Ga hier naar de website van DekkerConsult

De trainers/paardencoaches van DCpaardencoaching:

We maken gebruik van verschillende netwerken van opgeleide coaches en trainers en werken graag samen met andere professionals.

Gerda Dekker

Gerda Dekker

Gerda Dekker, oprichter van DCpaardencoaching, verzorgt communicatie- en leiderschapsprogramma’s in veel verschillende organisaties. Zij ontdekte de bijzondere kracht van het werken met paarden doordat ze zelf paardeneigenaar werd en merkte hoe veelzeggend de reacties van de paarden waren. Ze heeft zich verdiept in het natural horsemanship en hielp Paardencoaching verder te ontwikkelen.

Enthousiast, verbindend, resultaatgericht

                               maryke van den Berg DCpaardencoachingMaryke van den Berg

Maryke is gastvrouw en assistent-trainer in de leiderschaps- en teamtrainingen met paarden van DCpaardencoaching. We werken regelmatig op haar mooie locatie in Klarenbeek, met haar kudde van 6 prachtige IJslandse paarden. Zij werkt ruim 30 jaar met paarden en is wedstrijdruiter op topniveau met IJslandse paarden, is tevens paardentrainer

Direct, no-nonsense, scherp.
Annemieke Hijink DCpaardencoaching2Annemieke Hijink

Annemieke werkt sinds 2001 vanuit bureau hijink & zo als mediator en systemisch begeleider en trainer voor individuen en groepen. Tevens is zij gecertificeerd als systemische paardencoach (bureau Wind). Hijink & zo en DCpaardencoaching werken regelmatig voor en met elkaar.  O.a. de jaarlijkse  intensives op Mallorca.

Gedegen, in contact met het grote geheel, duidelijk.Rene Hoogen DCpaardencoachingRenee Hoogen

Renee is door Gerda Dekker opgeleid als paardencoach, gecertificeerde communicatietrainer, en ervaren mind- fulnesstrainer. Is sinds 2006 als paardencoach actief in de trainingen van DCpaardencoaching.

Overzicht, liefdevolle aandacht, rust.

Franciska Moors DCpaardencoaching Franciska Moors
Franciska werkt met high potentials op universiteiten en in het bedrijfsleven. Ontwikkelt internationale programma’s voor toptalent en werkt als trainer samen in de trajecten van dcpaardencoaching.

Bevlogen, zorgvuldig, visionair.Jose Klimsop DCpaardencoachingJosé Klimsop

José is gecertificeerd als communicatietrainer en ervaren agressietrainer. Zij is tevens opgeleid tot paardencoach en nauw betrokken bij het werk van DCpaardencoaching.

Gevoelig, inlevend, afgestemd.


Toine Ketelaars DCpaardencoachingToine Ketelaars

Toine is paardeneigenaar, regelmatig gastheer en co-trainer in de workshops op de thuisbasis in Berg en Dal. Hij werkt als onderzoeker op het Trimbosinstituut. Prettig om ook een man in het team te hebben!

Belangstellend, ondersteunend, verzorgend.Marian Noorderwef DCpaardencoachingMarian Noorderwerf

Marian werkt sinds 2005 als paardencoach bij DCpaardencoaching en is in opleiding voor systemisch paardencoach bij Bureau Wind. Zij heeft paardencoaching geïntroduceerd op de Radboud Universiteit. O.a. samen met Gerda verzorgd zij trainingen voor studenten in de master communicatie en overtuiging.

Passie, gedreven, inzicht.


SelmaSelma Vellinga

Selma is door Gerda Dekker opgeleid als paardencoach en gecertificeerd communicatietrainer. Zij is sinds 2006 als paardencoach actief in de trainingen van DCpaardencoaching, Werken aan balans en zelfacceptatie is haar focus. Zij is vaste 2e trainer in onze retraites en weekenden.

Open blik, humor, echte aandacht.