Wie zijn wij

 

DekkerConsult

logo dc klein
DCpaardencoaching is onderdeel van DekkerConsult (DC), DC is een trainingsbureau voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, onstaan in 1992. Naast ons reguliere trainings-en coachingswerk is Paardencoaching een vruchtbaar en vast onderdeel binnen ons bedrijf sinds 2004. We stimuleren mensen het beste van zichzelf in te zetten ten dienste van zichzelf en het grotere geheel. Paarden zijn daar een geweldig hulpmiddel bij.

 Ga hier naar de website van DekkerConsult

De trainers/paardencoaches van DCpaardencoaching:

We maken gebruik van verschillende netwerken van opgeleide coaches en trainers en werken graag samen met andere professionals.

Gerda Dekker

Gerda Dekker

Gerda Dekker, ik ben  oprichter van DCpaardencoaching en verzorg communicatie- en leiderschapsprogramma’s in veel verschillende organisaties: universiteiten en bedrijfsleven.  De bijzondere kracht van het werken met paarden ontdekte ik, doordat ik zelf paardeneigenaar werd en merkte hoe veelzeggend de reacties van de paarden waren. Ik heb mij vervolgens verdiept in het natural horsemanship en het systemisch werken met paarden. Sindsdien lever ik graag mijn bijdrage aan het verder ontwikkelen van Paardencoaching.

Enthousiast, verbindend, resultaatgericht.maryke van den Berg DCpaardencoachingMaryke van den Berg

Maryke is gastvrouw en assistent-trainer in de leiderschaps- en teamtrainingen met paarden van DCpaardencoaching. We werken regelmatig op haar mooie locatie in Klarenbeek, met haar kudde van 6 prachtige IJslandse paarden. Zij werkt ruim 30 jaar met paarden en is wedstrijdruiter op topniveau met IJslandse paarden, is tevens paardentrainer.

Direct, no-nonsense, scherp.Annemieke HijinkAnnemieke Hijink postuum

Met Annemieke heb ik jarenlang gewerkt en retraites verzorgd in De Morvan en op Mallorca.
Een zeer bekwame collega. Wat ik van haar geleerd heb leeft voort in mijn aanpak. Zij was een top systeemwerker, mediater en paardencoach met grootste plannen. Helaas is zij begin van 2022 overleden. In dankbaarheid denk ik aan haar terug.Renee HoogenRenee Hoogen

Renee is door Gerda Dekker opgeleid tot paardencoach en sinds 2006 actief betrokken bij DC paardencoaching. Zij is als ervaren mensbegeleider opgeleid in lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, communicatie training en mindfulness training. Haar hart gaat uit naar het begeleiden van persoonlijke groeiprocessen.

Helderheid, liefdevolle aandacht, rust.

Toine Ketelaars DCpaardencoachingToine Ketelaars

Toine is paardeneigenaar, regelmatig gastheer en co-trainer in de workshops op de thuisbasis in Berg en Dal. Inmiddels gepensioneerd, maar werkte als onderzoeker op het Trimbosinstituut. Prettig om ook een man in het team te hebben!

Belangstellend, ondersteunend, verzorgend.


Maureen RuijschMaureen Ruijsch

Maureen is in 2013 gestart met paardencoaching bij Gerda Dekker. Naast haar jarenlange ervaring in het maatschappelijk werk is Maureen inmiddels gediplomeerd instructeur Paard en Gedrag waarbij het trainen van paarden en de “taal” van het paard centraal staat. De wereld van Mens en paard met elkaar verbinden en verder begeleiden in ontwikkeling is haar passie.

Verbindend, analytisch, gedreven.