Relatieworkshop ‘Samen sterk’

Deze workshop is bedoeld voor mensen die een relatie met elkaar hebben, dit kan zijn binnen een familie, ouder/kind, vriendschap, liefde, of collega’s: “Samen sterk”. U werkt intensief samen met elkaar en de paarden, de workshop biedt voor beiden de kans de wereld van het paard beter te leren kennen en elkaar op te zoeken in de samenwerking. Naast dat dit zeer leerzaam en ook confronterend kan zijn, geeft het werken met elkaar, het op elkaar aangewezen zijn, veel plezier en verbinding. Samenwerkingthema’s kunnen uitgewerkt worden in deze workshop.

Samen Sterk DCpaardencoaching

Elkaar ontdekken

We hebben al heel wat positieve ervaringen opgedaan met deze workshop. Een echtpaar, twee vriendinnen, een ouder en kind, een familiebedrijf, twee collega’s die met elkaar bewust de samenwerking aangaan in deze paardenworkshop. De ouder die het kind ineens op een heel andere manier kan ervaren, geniet, leert loslaten, een kind dat trots is op de ouder omdat die iets durft. De echtgenoot die de leiding van zijn of haar partners mist of zoekt.
De thema’s worden onmiddellijk zichtbaar: wordt er gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten en verschillen, hoe is de afstemming? Hoe vrolijk, los of lastig is deze? Het geeft aanleiding voor gesprek en ruimte voor het experiment.

Op aanvraag
Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@dcpaardencoaching.nl.


Overig aanbod