Tarot en Paardencoaching

Wat is je bestemming, waartoe wordt je uitgenodigd op dit moment?
Wat kun je doen of laten om echt samenvallen te vallen met je zelf, zodat alles klopt in afstemming met degene die je wezenlijk bent?
Wat zijn jouw innerlijke waarden die vorm krijgen in je  uiterlijke bezigheden?

Wat wilt er geleerd worden en wat gaat je gelukkiger maken?
Wanneer is een bestemming bereikt?

Dit zijn vragen die je kunt verkennen in onze workshop: verkenning van je bestemming. Tevens kun je ook een andere vraag of dilemma naar voren brengen.
De tarotkaarten en de paarden gaan je hierbij ondersteunen. Een mooie en werkende combinatie.

De tarot is een uit oude tijden overgeleverde collectie van symbolen van de levenscyclus, verbeeld op 78 kaarten. Tarot kaarten helpen je onderbewuste te doen ontwaken tot een bewustzijn, en dat leidt tot zelfkennis.
Paarden zijn in staat je binnenwereld te spiegelen, dit laten ze zien door te reageren met hun houding, positie en door met je in verbinding te gaan. Deze interventies kunnen je  helpen beter te luisteren naar jezelf, wat je feitelijk al weet.

In deze workshop gaan we met behulp van de betekenisvolle tarot kaarten en de sensibele feedback van de paarden, onderzoeken waar je naar toe wilt bewegen. Zodat je zicht krijgt op het geen je te doen staat of juist te laten hebt.  Je kunt op deze gevoelsmatige manier je bestemming onderzoeken, verhelderen en ervaren.

– Open inschrijving
– Begeleid door Gerda Dekker
– Workshop van 1 dag, 10.30 uur tot circa 16.30 uur
– Prijs:  € 165,00 excl. btw; particulier: btw vrij.

Data

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@dcpaardencoaching.nl.

Overig aanbod