Natuurlijk Leiderschap

In de workshop “Natuurlijk leiderschap” ontdek en verken je de sterke kanten van je communicatie en persoonlijk leiderschap. Het paard spiegelt je gevoel en gedrag, zo worden ook je ontwikkelpunten duidelijk. Met deze invalshoeken werken we actief in de wei. Veel individuele en samenwerkingsoefeningen, een actieve en intense workshop, voor iedereen die meer wit leren over zichzelf. Ook geschikt voor mensen die hun angst voor paarden willen overwinnen.

Natuurlijk Leiderschap DCpaardencoaching

Wat voor leider wil je zijn?

Als leider en/of professional wil je overtuigen en geloofwaardig overkomen. Sommige mensen lijken niet na te hoeven denken over hun gedrag. Van nature zijn zij zichzelf, ontspannen, authentiek en het lijkt hen moeiteloos af te gaan. Bestuderen we deze mensen in de dagelijkse praktijk, dan zien we dat ze vaak over een grote zelfkennis beschikken, humor hebben, zich helder uitspreken, een heldere visie hebben en op een prettige en directie manier contact maken. Ze hebben ‘iets’ wat we -natuurlijk leiderschap- noemen.

Valt natuurlijk leiderschap te ontwikkelen? In onze visie zeker!! Al gaat het de ene persoon wat gemakkelijker af dan de ander. Misschien ben je meer een natuurtalent dan je dacht! De paarden geven de feedback! Bij natuurlijk leiderschap zijn een aantal facetten cruciaal, o.a.: vermogen om af te stemmen; duidelijkheid; werken met visie; anticiperen; confronteren.


Op aanvraag Deutsche flyer Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@dcpaardencoaching.nl.


Overig aanbod